Advies

Professioneel advies op maat, bij u thuis en/of in onze werkplaats

Voor een goed advies bent u op de juiste plek bij Linda’s gordijnen en Jeffrey’s vloeren.

Linda is inmiddels al ruim 30 jaar werkzaam in de vloeren en gordijnen. Samen met mijn, helaas, overleden man heb ik ruim 15 jaar een winkel, Colorsathome Basjes, in Wieringerwerf gehad.

Na de verkoop van mijn pand ga ik op een andere manier verder. Ik kom graag bij u thuis om te adviseren of u maakt een afspraak bij mij in de werkplaats. Daarvoor heb ik jaren als monteur in gordijnen gewerkt en heel veel ervaring opgedaan want heel belangrijk is om u op de juiste manier te adviseren.

“Doordat wij zelf al het werk uitvoeren zijn de lijnen kort”

Nu werk ik samen met Jeffrey van Bunschoten. Jeffrey is ook al 30 jaar stoffeerder en een expert in het leggen van PVC vloeren, laminaat , tapijt, vinyl en marmoleum. Ook in vloeren is het heel belangrijk het juiste advies te krijgen. Nu hebben wij onze krachten samen gebundeld en werken wij ook samen met Stephan Baas schilders en Klöpping stukadoorsbedrijf. Verder hebben wij nog een heel netwerk achter ons staan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Doordat wij zelf het werk ook uitvoeren en dus niet uitbesteden aan derden zijn de lijnen kort. Linda adviseert, komt meten voor de gordijnen, raamdecoratie, behang en horren. Daarna wordt dit ook door haar gemonteerd. Jeffrey adviseert, komt de vloeren beoordelen, meten en legt uw vloer vakkundig.

Tevens is het dus mogelijk dat wij de schilder en stucadoor voor u regelen en werken wij ook samen met styliste Bianca Ligtenberg van de Woonwens. Voor een kleuradvies, meubeladvies, styling advies, lichtplan en 3d tekening is zij een expert in haar vakgebied.

Wij komen graag bij uw thuis voor advies op maat of kom op afspraak bij ons langs in onze werkplaats.

Hele goede winkel met zeer deskundig advies.ouderwetse kennis en mogelijkheid om proefstuk mee te nemen. Er zijn goedkopere winkels maar service en kunde zijn dit meer dan waard.

Gerrit Van der Horst

Fijn, vriendelijk en deskundig geholpen

Chris Oud

Meer informatie?

Neem contact met ons via telefoon, whatsapp, mail of onderstaande formulier: