Gordijnen

Bij ons vindt u de grootste collectie gordijnen in de regio

Gordijnen verkopen wij van verschillende merken en er is een grote keus in in-betweens , vitrages en overgordijnen. Veel gordijnen zijn ook geschikt voor vouwgordijnen die wij laten confectioneren bij ons eigen atelier. Uiteraard komen wij altijd zelf meten en kunt u alles door ons laten plaatsen.Gordijnen kunt u laten hangen op rails maar ook op een decoratieve roede. Deze zijn in vele soorten en materialen te verkrijgen. U kan de gordijnen b.v. laten confectioneren met ingeslagen ringen voor een wat stoerder geheel. Ook worden gordijnen gemaakt met b.v. 10cm band of met een brede onderrand in een andere kleur of materiaal. Ik adviseer u graag wat de mogelijkheden voor uw woning zijn.

Behang, we hebben meer dan 150 behangboeken.

Met meer dan 150 boeken behang kunt u vrijwel altijd slagen bij ons. Met o.a. de merken Eijffinger, Hooked on Walls en Voca kunt u bij ons terecht voor romantisch, strak, modern, landelijk of klassiek behang

Totaaladvies in vloer, behang, gordijnen en raamdecoratie

Het leukste van ons vak is om de vloer , gordijnen , behang en de raamdecoratie op elkaar af te stemmen.Linda en Jeffrey adviseren u graag.

Hele goede winkel met zeer deskundig advies.ouderwetse kennis en mogelijkheid om proefstuk mee te nemen. Er zijn goedkopere winkels maar service en kunde zijn dit meer dan waard.

Gerrit Van der Horst

Fijn, vriendelijk en deskundig geholpen

Chris Oud

Meer informatie?

Neem contact met ons via telefoon, whatsapp, mail of onderstaande formulier: