Vloeren

U kunt bij ons voor bijna alle soorten vloeren terecht.

PVC vloeren, Makkelijk in onderhoud

PVC vloeren zijn heel populair. De PVC vloer is een alternatief van het laminaat maar met veel meer voordelen. Zo is het plak PVC zeer geschikt voor vloerverwarming en koeling. PVC is stroever en slijtvaster dan laminaat en zeer makkelijk in onderhoud. PVC is ook in een kliksysteem te verkrijgen met een hdf ondervloer waaronder kurk geplakt zit. Deze PVC vloer is weer zeer geschikt indien u geen vloerverwarming heeft. De vloer voelt warm aan en het geluid is veel rustiger dan bij laminaat. Ook is er een klik PVC vloer in zijn geheel gemaakt van kunststof , ook weer geschikt voor vloerverwarming en vocht bestendig.

PVC vloeren hebben wij o.a. van de merken Coretec, Ambiant, Moduleo en Douwes Dekker

AKTIE: PVC VLOEREN NU VANAF 59,95 PM2 INCLUSIEF EGALISEREN EN LEGGEN❗️

Laminaat, Tapijt en Vinyl

Laminaat 

wij verkopen vloeren van os Meister en Parador maar hebben ook een eigen lijn laminaat. Bijvoorbeeld een zeer mooie visgraat of hongaarse punt maar ook waterbestendig laminaat. Laminaat is heel betaalbaar en met zeer mooie decoren!

Tapijt en vinyl 

Ook voor tapijt en vinyl bent u bij ons op het juiste adres. Jeffrey die al meer dan 30 jaar stoffeerder is, heeft enorm veel ervaring in het leggen van al uw vloeren en wij besteden ook veel aandacht aan kwaliteit en vakmanschap. Tapijt hebben wij onder andere van van Interfloor, Ambiant en Dersimo.

Hele goede winkel met zeer deskundig advies.ouderwetse kennis en mogelijkheid om proefstuk mee te nemen. Er zijn goedkopere winkels maar service en kunde zijn dit meer dan waard.

Gerrit Van der Horst

Fijn, vriendelijk en deskundig geholpen

Chris Oud

Meer informatie?

Neem contact met ons via telefoon, whatsapp, mail of onderstaande formulier: